Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Pulzni_oksimeter_RAD-5_(RAD_5V)_
Polno funkcionalni ročni pulzni oksimeter z natančno in zanesljivo Masimo SET tehnologijo, idealen za kontinuirano in »Spot-Check« merjenje zasičenosti arterijske krvi s kisikom in pulza.
Preberi vec
Pulzni_oksimeter_RAD-8
Kompaktna oblika, neprimerljiva klinična učinkovitost. Lahek in priročni pulzni oksimeter z natančno in zanesljivo Masimo SET tehnologijo, ki deluje na omrežno napetost 230V ali vgrajene polnilne baterije.
Preberi vec
RAD-57
Najbolj vsestranski ročni pulzni oksimeter na svetu, ki se ponaša z možnostjo nadgraditve s celotno rainbow® tehnologijo – osnova Masimo SET® saturacija, pulz, indeks perfuzije – nadgradnja: SpHb, SpOC, SpCO, SpMet in PVI®.
Preberi vec
Pulzni_oksimeter_RADICAL-7
Zagotavljanje nadgradljive rainbow® tehnologije v različnih konfiguracijah za maksimalno klinično prilagodljivost.
Preberi vec
Pulzni_oksimeter_PRONTO-7
Pronto-7 – z rainbow 4D™ tehnologijo – za neinvazivne in hitre enkratne meritve totalnega hemoglobina (SpHb®), SpO2, pulza in indeksa perfuzije.
Preberi vec
Neinvazivno_merjenje_SpCO,_SpMet_in_SpHb
Masimo SET® rainbow™ tehnologija omogoča neinvazivno kontinuirano merjenje parametrov, ki so do sedaj zahtevali invazivno odvzeti vzorec krvi in zamudno čakanje na laboratorijske rezultate.
Preberi vec
Senzorji_Masimo
Senzorji za Masimo pulzno CO-oksimetrijo – velika izbira senzorjev za enkratno in večkratno uporabo.
Preberi vec
Stran
1
Uredi po:ceni   nazivu 
Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila