Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Medicinski aparati in potrošni material > Pulzni OKSIMETRI - MASIMO
Neinvazivno merjenje SpCO, SpMet in SpHb

Neinvazivno merjenje SpCO, SpMet in SpHb

Masimo SET® rainbow™ tehnologija omogoča neinvazivno kontinuirano merjenje parametrov, ki so do sedaj zahtevali invazivno odvzeti vzorec krvi in zamudno čakanje na laboratorijske rezultate.

Masimo rainbow SET meritve:


- Totalni hemoglobin (SpHb®)
- Totalna vsebnost kisika (SpOC™)
- Karboksihemoglobin (SpCO®)
- Methemoglobin (SpMet®)
- Pleth Variability Index (PVI®)
- Acoustic Respiration Rate (RRa™)
- Plus: Masimo SET meritve oksigenske saturacije (SpO2), srčnega utripa (PR), indeks perfuzije (PI).


SpHb – Totalni hemoglobin je meritev, ki zdravnikom omogoča neinvazivno in kontinuirano spremljanje hemoglobina – omogoča zgodnejše in boljše klinične odločitve, izboljšano varnost bolnikov ter znižuje stroške oskrbe.
PVI – Pleth Variability Index je meritev, ki lahko zdravnikom pomaga pri neinvazivnem in kontinuiranem ocenjevanju tekočinskega stanja bolnika.
SpCO – karboksihemoglobin je meritev, ki zdravnikom omogoča neinvazivno in takojšnjo detekcijo povišanih vrednosti ogljikovega monoksida v krvi – omogoča zgodnejšo diagnozo in zdravljenje bolnikov, zastrupljenih z ogljikovim dioksidom.
SpMet – methemoglobin je meritev, ki zdravnikom omogoča neinvazivno in takojšnje detekcijo povišanih ravni methemoglobina v krvi – omogoča zgodnejšo diagnozo in zdravljenje bolnikov z methemoglobinemijo, to nevarno in velikokrat nediagnosticirano boleznijo.
RRa – Acoustic Respiration Rate je meritev, ki zdravnikom omogoča neinvazivno in kontinuirano ocenjevanje bolnikovega dihanja – omogoča zgodnejše odkrivanje dihalne stiske bolnikov.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila