Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Pripomočki za dojenje > Črpalke
ČRPALKA MEDELA SWING MAXI (dvofazna)

ČRPALKA MEDELA SWING MAXI (dvofazna)

Odlična visokozmogljiva črpalka za izčrpavanje materinega mleka na elektriko in baterije z dvofaznim delovanjem in iz obeh dojk hkrati.
CENA:
275,00 EUR
Odlična visokozmogljiva črpalka za izčrpavanje materinega mleka, na elektriko in na baterije, z dvofaznim delovanje izčrpava iz obeh dojk hkrati. 1. faza nežno zmasira dojko, 2. faza pa izčrpava v ritmu otrokovega naravnega sesanja (poteg,premor,poteg) . Dvofaznost spodbuja k nastajanju mleka za daljše obdobje in k izločanju mleka. Tako ne pride do zastojnih dojk. Najprej hiter ritem črpanja vzpodbudi pretok mleka. Potem črpalka posnema dojenčkov počasen ritem pitja (saj otrok pri naravnem dojenju vmes požira in diha). Na ta način se nežno, naravno in hitro načrpa maksimalna količina mleka. Črpanje iz obeh dojk hkrati pa tudi povečuje nastajanje mleka (za 18 %) . S črpanjem iz obeh dojk hkrati tudi prihranite polovico časa. Ob naravnem dojenju ali ob izčrpavanju mleka je včasih izcejalni refleks močan in teče hkrati iz druge dojke, tudi takrat je dobrodošlo istočasno izčrpavanje, saj je materinega mleka škoda. V obeh fazah izčrpavanja si lahko uravnate jakost vakuuma izčrpavanja (ima kar 9 stopenj). Črpalka sama izmenja fazi stimulacije dojke in izčrpavanja, lahko pa si fazi izmenjate sami.Uporabna je doma, v službi in na poti. Črpalka je visokozmogljiva, torej je primerna tudi za pogosta izčrpavanja. Je enostavna, udobna, močna, lahka, tiha, nežna, ob njej ste sproščeni in mobilni. Enostavna je za vzdrževanje (čiščenje v pomivalemi stroju, prekuhavanje, sterilizator, ali vrečke za mikrovalovno). Priloženo ima tudi posebno stekleničko Calma (cucelj kot dojka). Z dobro črpalko si obdržite mleko dalj časa in se izognete težavam z mašenjem mlečnih vodov in razpokanim bradavicam. Za možnost prostoročnega izčrpavanja si lahko pogledate tudi izdelek Modrček za izčrpavanje. Garancija 1 leto. Verjetno ste v porodnišnici uporabljale Medelino črpalko, izdelano za porodnišnice, rumene barve Symphony. Ta črpalka deluje na popolnoma enak način, le, da je namenjena domači rabi.
Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila