Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Pripomočki za dojenje > SPLOŠNI POGOJI NAKUPA
Splošni pogoji nakupa

Splošni pogoji nakupa

Splošni pogoji nakupa preko spletne trgovine podjetja AMS Meding d.o.o.

 

 

STROŠKI POŠTNINE

Vse izdelke v višini nakupa nad 10,00 eur pošiljamo na dom brez plačila poštnine t.j. poštnino plačamo mi.
Za nakup pod 10,00 eur pa vam zaračunamo 4,00 eur poštnine, kar je razvidno iz izpiska Spletno naročilo, ki se izpiše pri tretjem koraku nakupa in ga ob zaključku naročila prav tako prejmete na vaš email naslov. 

 

 

 

NAKAZILO


Prejemnik:
AMS Meding d.o.o.
Trnovec pri Dramljah 54a
3222 Dramlje

Banka: NKBM d.d. Maribor
Številka TRR: SI56 0451 5000 0294 709
BIC (SWIFT) banke: KBMASI2X

Sklic za plačilo: SI00, nato napišite številko spletnega naročila

 

Referenca plačila: GDSV

 

 

PLAČILO, POŠILJANJE IN PREVZEM

Izdelek lahko plačate na več načinov:


1) Preko elektronskega bančništva (e-klika, Abanet, Banka@Net...) Ko prejmemo plačilo na naš TRR, vam takoj pošljemo blago. V kolikor plačate do 13. ure, je zaželeno, da nam sami pošljete potrdilo o plačilu (izpišete iz arhiva plačil oz. ga skenirate »PrintScreen«), saj vam tako lahko blago pošljemo še isti dan, sicer pa blago pošljemo naslednji dan, takrat ko prejmemo bančni izpisek iz katerega je razvidno vaše plačilo. V kolikor boste pošiljali potrdilo, ga pošljite na e-mail: prodaja@ams-meding.si ali na fax 03 746 11 84


2) S položnico (UPN obrazcem) na Banki ali Pošti. V kolikor plačate do 13. ure, je zaželeno, da nam pošljete potrdilo o plačilu (ali na faks 03 746 11 84 ali na e-mail: prodaja@ams-meding.si ), tako vam lahko blago pošljemo takoj, sicer pa naslednji dan, takrat ko prejmemo bančni izpisek plačila.


3) Lahko se oglasite na našem podjetju AMS Meding d.o.o., Trnovec pri Dramljah 54a, 3222 Dramlje, kjer skupaj izpolnimo UPN obrazec in blago prejmete takoj. Naš delavnik je med 8.30 in 15.30. uro. Nahajamo se tik ob avtocesti (500 m), izvoz Dramlje (pri Celju),desno proti Šentjurju, za bencinsko črpalko MOL, nasproti Gostišča Miran.

Blago največkrat pošiljamo s hitro pošto Doortodoor. Ob vikendih in praznikih ni dostave. Dostava je možna na območju Republike Slovenije.

 

 

REZERVNI DELI, GARANCIJA, SERVIS, SVETOVANJE

Smo generalni zastopnik za švicarsko podjetje Medela. Poleg prodaje vam nudimo tudi vse rezervne dele, servis, garancijo in svetovanje.


POGOJI UPORABE

Pravila prodaje se lahko spremenijo. Odgovornost uporabnika je, da se z njimi seznani preden opravi nakup.


IZDELKI

Vse izdelke si lahko tudi ogledate v naših poslovnih prostorih na našem naslovu v Trnovcu oziroma na spletni strani 
www.medela.com/IW/en.html

 

 

 

ODSTOP OD POGODBE SKLENJENE NA DALJAVO:

 

V skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik v primeru pogodbe, sklenjene na daljavo (kamor sodi tudi nakup prek spletne trgovine), pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga sporoči prodajalcu, da odstopa od pogodbe, pri tem pa mu ni potrebno navajati razloga za svojo odločitev. Blago mora potrošnik nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti podjetju v 30 dneh po sporočilu o odstopu pogodbe na svoje stroške. Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če potrošnik vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe (14 dni) brez posebnega sporočila o odstopu. Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila in sicer takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh o prejemu sporočila o odstopu pogodbe.

Prav tako je treba vedeti, da sklenitev pogodbe na daljavo potrošniku ne daje več pravic, kot sicer sklenitev pogodbe na klasičen način (to je z obiskom v prodajalni). Tako potrošnik ne more in ne sme prejetega blago neovirano uporabljati ves čas do odstopa od pogodbe, saj tukaj ne gre za nakup na preizkušnjo, kjer bi bil preizkus blaga pogoj za ohranitev pogodbe v veljavi. Potrošnik tako sme opraviti ogled in preizkus blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno »preizkušanje«, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za UPORABO BLAGA, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Pravica do odstopa od pogodbe na daje potrošniku nobene pravice več, pač samo možnost, da tudi po tem, ko že prejme blago, ponovno premisli svojo odločitev o nakupu in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe, ne daje pa mu pravice uporabe blaga.

Potrošnik ima tako pravico glede na Zakon o varstvu potrošnikov vrniti v 14 dneh od prejema blaga prodajalcu. Blago mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in v original embalaži.

Ta priporočila ne veljajo, če je izdelek ob nakupu okvarjen oz. ne deluje. V tem primeru morate nakup REKLAMIRATI.

Pomembno:
- potrošnik lahko javi vračilo izdelka (oz. odstop od pogodbe) na kotaktni email PRODAJA@AMS-MEDING.SI ali INFO@AMS-MEDING.SI
- ko artikel vračate prodajalcu, priložite tudi kopija računa
- naslov za vračilo blaga je : AMS MEDING D.O.O., Trnovec pri Dramljah 54a, 3222 Dramlje. Prosimo, da artikel ustrezno pripravite za transport, da ne bi prišlo do poškodb (pri tem lahko uporabite embalažo v kateri vam je bil izdelek dostavljen oziroma drugo primerno embalažo in zaščito).
- Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila