Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si

KAKO IZBEREMO PRAVILNO VELIKOST NASTAVKA ZA NA DOJKO, katerega potrebujemo pri izčrpavanju mleka s črpalko.
VELIKOSTI NASTAVKOV 4-5 različnih velikosti
Velikosti nastavkov so sledeče: S, M, L, XL, XXL Velikosti nastavkov za črpalki Flex (Swing Flex in Swing Maxi Flex): S, M, L, XL
Črpalke imajo priložen nastavek v velikosti M (24 mm). Črpalki Flex (Swing Flex in Swing Maxi Flex) pa imata priložena nastavka velikosti S (21 mm) in M (24mm).
Primer: Če je premer bradavice 16mm, je priporočena velikost nastavka 21mm. Zmeraj malo večjega.
ALI STE VEDELI Morda celo potrebujete različne velikosti nastavkov za levo in desno dojko. Ko naredite vakuum, se lahko velikost bradavice spremeni. V obdobju ko si mleko izčrpavate, se lahko zgodi, da boste potrebovali različne velikosti nastavkov. Z nastavkom ne pritiskajte zelo močno na dojko, da ne blokirate mlečnih vodov.  
MERITEV
Vzamemo vrvico npr. tanjšo volno in si z njo izmerimo obseg bradavice tam pri kolobarju. Nato vrvico odmaknemo, iz nje naredimo krog in sedaj izmerimo premer. Kupiti moramo malo večji nastavek kot je naš premer. Bradavica v nastavku mora imeti okrog in okrog malo prostora oz. ji mora biti v nastavku udobno. Na nastavkih so zapisane velikost v mm. Številka pomeni premer nastavka v tem delu pri kolobarju, kjer gre bradavica v nastavek (v tunel nastavka).
Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila